Hledat zaměstnání
Hlavní strana / Volná místa / Pardubice / Učitel/ka odborných gastronomických předmětů - Technologie a Technologie přípravy pokrmů

Učitel/ka odborných gastronomických předmětů - Technologie a Technologie přípravy pokrmů

Labská střední odborná škola a Střední odborné učiliště Pardubice, s. r. o. nabízí volné pracovní místo v oboru výchovy a vzdělávání na pozici Učitel/ka odborných gastronomických předmětů - Technologie a Technologie přípravy pokrmů. Práce na zkrácený úvazek v jednosměnném provozu. Pracovní poměr s ohodnocením 16 410 Kč/měsíc. Minimální požadované vzdělání je Střední odborné (vyučen). Místem pracoviště je Labská střední odborná škola a Střední odborné učiliště Pardubice, s. r. o., okres Pardubice. Pozice je vhodná i pro absolventy. Nástup možný od 1.6.2024. Další informace vám poskytne Ing. Radmila Kozohorská, tel.: 466 412 240, 702 024 213, e-mail: sekretariat@labskaskola.cz, radmila.kozohorska@labskaskola.cz.

Poznámka zaměstnavatele

Nástup dle dohody.
Požadujeme praxi v oboru Kuchař.
Místo vhodné pro absolventy.
První kontakt e-mailem.

Informace o pracovním místě

Zaměstnavatel: Labská střední odborná škola a Střední odborné učiliště Pardubice, s. r. o.
Místo výkonu práce: Pardubice
Platové ohodnocení: 16 410 Kč / měsíc
Typ pracovního vztahu: Práce na zkrácený úvazek
Minimální počet hodin týdně: 20
Pracovní poměr: Od 1.6.2024
Typ smluvního vztahu: Pracovní smlouva

První kontakt

Kontaktní osoba: Ing. Radmila Kozohorská
Telefon: 466 412 240, 702 024 213
E-mail: sekretariat@labskaskola.cz, radmila.kozohorska@labskaskola.cz

Referenční číslo ÚP: 29332040782
Poslední aktualizace: 6. 5. 2024

Informace o volných pracovních místech poskytuje Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR.
Poslední aktualizace dat proběhla dne 19. 5. 2024.
O webu a kontakty | Ochrana osobních údajů | Souhlas s nastavením osobních údajů